Како бити вођа себи и другоме?

Субота, 24. фебруар

18.00 ,Kлуб Магистрала „Драган Ве Игњатовић” 

Говориће проф. др Милан Радовановић (професор на Академији уметности у Београду) и економиста, магистар Игор Лазаревић, модератор: Вук Жикић

Професор Радовановић је ренесансни тип филозофа, научника и истраживача. Завршио је Православни богословски факултет Универзитета у Београду са темом; „Византијска уметност и стваралаштво поп арт уметника Енди Ворхола“. Тема докторске дисертације му је била: „Семиолошка теорија визуелне културе и медија“ на Универзитету уметности. Учествовао је у раду Београдског аналитичког  круга (учења Карла Јунга). Сертификован је тренер асертивне комуникације и личног развоја, пословних и лидерских вештина по програму „The 7 Habits of Highly Effective People“.  Стални је сарадник Центра за кризни менаџмент и преговарање. Говориће о лидерима нове генерације, њиховим искуствима у тимском раду, старој тајни мудрих људи и савременим техникама и технологијама.

Његов колега Игор Лазаревић ће нам говорити како се формирају успешни тимови, који су типични стилови лидерства, како лидери доносе одлуке у турбулентним временима 21-ог века. Ово питање ће нас довести и до судбине лоших пракси и све чешћих финансијских криза модерног либералног капитализма и дилема са којима се лидери суочавају, будући да се ради о новим технолошким, културним и политичким и психолошким променама савремене цивилизације.

Top