PRIJAVITE SE NA NOVINARSKU RADIONICU

Beograd, oktobar 2012 - SAE Institut Beograd, deo internacionalne mreže fakulteta iz oblasti kreativno digitalnih medija, dodeliće nagradu za najbolji studentski film domaćeg autora na međunarodnom festivalu animiranog filma Balkanima 2012. Autor će dobiti SAE praktičan kurs 3D animacije u trajanju od osam nedelja. Festival će se održati od 2 do 6. oktobra 2012. u Domu kulture Studentski Grad u Beogradu, a saradnja sa SAE Insitutom Beograd realizuje se drugu godinu zaredom.

 “Ponosni smo što i ove godine sarađujemo sa Balkanima 2012, kao jednim od najboljih festivala iz oblasti animacije. SAE Institut Beograd, od svog postojanja u Srbiji, predstavlja regionalni centar u oblasti animacije i novih medija koji nudi akademsko obrazovanje, te kao takav podržava i festivale u oblasti animacije koji uključuju studentsku populaciju. Nagrada za najbolji studentski film domaćeg autora na festivalu Balkanima predstavlja podršku SAE Instituta Beograd mladim autorima u cilju unapređenja kvaliteta njihovog umetničkog izražavanja. Verujemo da će i ove godine, kao i predhodne, pobednik u ovoj kategoriji biti izuzetno zadovoljan našim praktičnim kursom.” ističe Predrag Milošević, šef katedre za Digitalnu Animaciju SAE Instituta Beograd.

Sve informacije o programu Festivala možete dobiti na www.balkanima.org

Smešten u samom centru srpske prestonice, SAE Institut Beograd je deo internacionalne mreže fakulteta, koja obuhvata 54 ogranaka širom sveta, sa  tradicijom dužom od 35 godina. SAE Institut Beograd obrazuje buduće profesionalce za poslove u okviru industrije kreativnih-digitalnih medija, nudeći specijalizaciju za audio inženjering, filmsku digitalnu produkciju, web&multimediju i 3D animaciju. .Programi obezbeđuju veliki izbor kurseva, od brzih vikend kurseva i praktičnih specijalizovanih kurseva, do akademskih programa akreditovanih od strane  Middlesex univerziteta iz Velike Britanije .

             

Za sve informacije možete kontaktirati: SAE Institute Belgrade

Čika Ljubina 8, tel. +381 (0) 11 2626 632

Top