Biblioteka

RADNO VREME BIBLIOTEKE:

PONEDELJAK - SUBOTA: 8 - 21 h

NEDELJA JE NEARADNI DAN.

KONTAKT TELEFON: +381112691442 lok. 400

KORIŠĆENJE ČITAONICE JE MOGUĆE ISKLJUČIVO UZ  ZAKAZIVANJE TERMINA OD 9 DO 15 ČASOVA PRETHODNOG RADNOG DANA NA MEJL: biblioteka.dksg@gmail.com

PRVI TERMIN : 8  - 14:15,  DRUGI TERMIN: 14:45 - 20:45 h .

ČLAN MOŽE ZAKAZATI JEDAN TERMIN.

UZ OBRAZLOŽENJE ČLAN MOŽE ZAKAZATI OBA TERMINA.

UKOLIKO ČLAN REZERVISANO MESTO NE KORISTI VIŠE OD 2-3 SATA GUBI PRAVO NA MESTO TOG DANA I MESTO MOŽE BITI USTUPLJENO DRUGOM ČLANU. ČLAN JE U OBAVEZI DA SEDI NA MESTU KOJE MU JE DODELJENO.

U periodu od 14:20 do 14:35 ćemo provetravati čitaonice zbog čega je poželjno da u tom periodu napravite pauzu i izađete iz čitaonica.

UKOLIKO VAM JE POTREBNO MESTO SA PRIKLJUČKOM ZA STRUJU POTREBNO JE DA TO NAVEDETE PRILIKOM REZERVACIJE.

 

Prilikom zakazivanja je potrebno navesti ime, prezime, broj članske karte i željeni termin. Ukoliko ste novi član navedite samo ime i prezime i napišite da ćete se učlaniti prilikom dolaska. Svima koji su zakazali termin i dobili mesto u čitaonici će potvrda stići kao odgovor na mejl najkasnije do 21 čas istog dana. Svi korisnici koji su imali zakazani prvi termin moraju napustiti Biblioteku do 14:15 časova kako bi se čitaonice provetrile i kako bi korisnicima koji su zakazali drugi termin bio omogućen ulazak. Ukoliko želite pozajmiti publikacije na isti mejl nam možete poslati zahtev za korišćenje građe uz navođenje: naslova publikacije, autora, godine izdanja, signature, kao i imena i prezimena korisnika i broja članske karte sa nalepnice.

BROJ KORISNIKA JE OGRANIČEN.
Obavezno je nošenje maske sve vreme boravka u zgradi Biblioteke DKSG.

ZA UČLANJENJE JE POTREBNO DONETI NA UVID: LIČNU KARTU,  INDEKS, PASOŠ (ZA STRANE DRŽAVLJANE)

ELEKTRONSKA POŠTA:
biblioteka@dksg.rs

 

Top