RECIKLIRANA MUZIKA

RADIONICA SE REALIZUJE UZ PODRŠKU
SEKRETARIJATA ZA KULTURU GRADA BEOGRADA

Pozivamo vas na uzbudljivu i edukativnu radionicu pod nazivom “Reciklirana muzika”! Cilj ove besplatne radionice je da podignemo svest o važnosti reciklaže i istovremeno istražimo kreativne načine na koje možemo koristiti reciklirane materijale kako bismo stvarali muziku. Radionica će biti zaokružena koncertom. Kreativni process zabeležiće režiser Pavle Vučković (Panama) kroz mini dokumentarni film.

Pridružite se iskusnim mentorima: Ana Strugar, Terezija Palikuća i Aleksandar Andrejević, koji će vas provesti kroz ovu jedinstvenu radionicu. 

Na radionici ćete naučiti kako da pretvorite različite reciklirane materijale poput limenki, plastičnih flaša i papira u muzičke instrumente. Ovo će vam omogućiti da izgradite svoj jedinstveni muzički set koristeći materijale koji bi inače završili kao otpad.

Kroz praktične vežbe, imaćete priliku da eksperimentišete sa zvukom i ritmom koristeći vaše reciklirane instrumente. 

"Reciklirana muzika" je sjajna prilika da se povežete sa drugima, razmenite ideje i stvorite nešto inspirativno i novo. Bez obzira na vaše prethodno iskustvo sa muzikom ili reciklažom, ova radionica je otvorena za sve, bez obzira na uzrast.

Pridružite nam se na radionici "Reciklirana muzika" koja će se održati od septembra do decembra u Domu kulture “Studentski grad”.

Molimo vas da se prijavite unapred putem imejl adrese: 

muzika@dksg.rs

Broj mesta je ograničen, zato požurite i rezervišite svoje mesto!

Reciklaža nikada nije zvučala tako dobro! Očekujemo vas na radionici “Reciklirana muzika” kako bismo zajedno stvorili harmoniju iz recikliranog materijala. Vidimo se!

Top