RADIONICA SOLO PEVANJA BRANISLAVE PODRUMAC

Dom kulture Studentski grad, poziva sve zainteresovane,starije od 16 godina, da se do 12.09.2021. godine,  prijave na audiciju za radionicu solo pevanja koju će voditi renomirana operska umetnica Branislava Podrumac www.branislavapodrumac.com   Radionica će se održavati dva puta nedeljno u trajanju od 45 minuta na bazi individualnih i grupnih časova počev od 1. oktobra 2021. Radionica je besplatna za srednjoškolce i aktivne studente, osnovnih akademskih, master i doktorskih studija bilo kog univerziteta. Audicija će biti organizovana 16. 17. i 18. septembra u Studiju 26 u Domu kulture Studentski grad u dogovoru sa kandidatima.

Prijave za radionicu se šalju na mejl mjuzikl@dksg.rs  i u CC na organizator@dksg.rs  i ivana.mosorinski@gmail.com

U mejlu je neophodno poslati osnovne podatke, ime i prezime, godine, mesto rođenja, kontakt telefon kao i Fakultet/Srednja škola

godina studija/škole)  kao i kratku biografiju sa motivacionim pismom.

U prvom delu audicije će se proveravati sluh i muzikalnost. Za drugi deo audicije je neophodno pripremiti dve kompozicije žanra po izboru (operska arija, stari majstori, song iz mjuzikla, pop, rok ili džez kompozicija, odnosno starogradska ili izvorna kompozicija).

Kompozicije za drugi deo audicije po slobodnom izboru kandidata se mogu izvoditi:

-              uz klavirsku pratnju i u tom slučaju je neophodno da kandidat  organizuje sopstvenog korepetitora

-              uz matrice koje je neophodno poslati na mejl prilikom prijave

-              A kapela

NAPOMENA: U obzir se neće uzimati prijave  kandidata koji na audiciji budu  konkurisali sa rep muzikom kao i tzv. turbo folk muzikom.

Svi kandidatiće dobiti raspored polaganja audicije putem mejla do utorka 14.09.2021.

Za više informacija se možete obratiti na tel: 060 3693639 Ivana Mošorinski

Top