KONKURS ZA STUDENTSKI MIM

Povodom Dana studenata koji se u Srbiji obeležava 4. aprila, Dom kulture Studentski grad raspisuje konkurs za studentski mim!

Ako imate ideju, duhoviti ste i kroz mim želite da prikažete studentski život, izazove i situacije u kojima se mladi nalaze tokom studija - pošaljite nam svoj rad.

Mim (engl. meme) je internet fenomen, čija je glavna odlika da može da ga napravi svako ko ima ideju i prati formu već postojećih mimova ili ima originalnu ideju za mim kao odgovor na neki drugi medijski sadržaj, događaj ili pojavu. 

Selekciona komisija će pregledanjem pristiglih mimova doneti odluku o radovima koji će biti uvršteni za postavku izložbe u formi nalepnica (stikera), razglednica, video projekcija na otvorenom prostoru u okviru Studentskog grada. Selekcionu komisiju činiće admini internet stranica mim sadržaja ženska posla, dživdžan zbori i TVOJ DEČKO.
Vrednovaće se: originalnost u pristupu mim fenomenu, humor, relevantnost u odnosu na temu, a sasvim je moguće da će nas neki od vaših mimova navesti da uvidimo kriterijume kojih još uvek nismo svesni.

Konkurs je otvoren za sve zainteresovane. Prijave poslati do 20. marta 2021.

Poželjno je poslati: jpg ili png format, razmere 1x1, 300dpi. Forma prihvata do 5 datoteka, veličine do 10MB. Biće potrebno da se prijaviš na Google nalog kako bi mogao/mogla da priložiš datoteku.
Prijave na:   https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeidbaO5uwBZ86wy_G35FYrxoyCvA-AEe2MCl8dXDESuaXhZg/viewform?pli=1

ili slanjem mejla na joxi.jankov@gmail.com uz popunjeni formular koji možete preuzeti na https://drive.google.com/file/d/1GyKfdtmijE-ymbyO0puVHjl3atHH1uxG/view

Top