KONKURS ZA OSLIKAVANJE ZIDA ČITAONICE ZA GRUPNO UČENJE BIBLIOTEKE DKSG

KONKURS ZA OSLIKAVANJE ZIDA ČITAONICE ZA GRUPNO UČENJE BIBLIOTEKE DKSG

 

Dom kulture „Studentski grad“ raspisuje konkurs za oslikavanje zida čitaonice Biblioteke DKSG, koja će biti namenjena za grupno učenje i referensni rad. Čitaonica će biti opremljena mobilijarom za ležerniji boravak (lejzibegovi, stolovi i fotelje).

Na konkurs se mogu prijaviti svi zainteresovani studenti umetničkih škola i akademija koji bi želeli da svojim vizuelnim rešenjem murala i njegovom realizacijom oplemene ovaj novi prostor Biblioteke Doma kulture „Studentski grad“. Na konkurs se mogu prijaviti pojedinici ili grupe studenata. Produkcija, koja podrazumeva pokrivanje troškova materijala i opreme za realizaciju murala, biće obezbeđena od strane Doma kulture „Studentski grad“.

Predloge na konkurs možete poslati na mejl:  natasa.papic@dksg.rs

Konkursna dokumentacija treba da sadrži:

1. PDF dokument sa predlogom vizuelnog rešenja murala i kratku biografiju autora sa kontakt podacima. Vizuelno rešenje predloga može biti predstavljeno putem skice, fotografije ili simulacije vizuelne predstave murala na zidu u prostoru.

2. Iznos novčanih sredstava potrebnih za realizaciju murala (u odnosu na količinu materijala i opremu koja je potrebna za produkciju).

Tehnički crtež i fotografije zida namenjenog za oslikavanje možete pogledati i skinuti na sledećem linku: https://www.dksg.rs/cir/dogadjaji/

Rok za slanje predloga je 15. decembar 2020.

Žiri za selekciju pristiglih predloga vizuelnog rešenja murala radiće u sastavu:

Nataša Papić, rukovodilac  Biblioteke DKSG

Maida Gruden, urednik likovne redakcije DKSG

Ivana Radonjić, saradnik likovne redakcije DKSG


Rezultati Konkursa biće objavljeni na websajtu Doma kulture „Studentski grad“ najkasnije do ponedeljka 21. decembra 2020. godine.

Realizacija murala planirana je u periodu: decembar 2020. – januar 2021.
Top