Radionica: UNUTRAŠNJI KALEIDOSKOP

28. mart 17:00 – uvodno predavanje, Mala sala
30. mart - 01. april  18:00 – 21:00, Klub Magistrala „Dragan Ve Ignjatović”

Radionica istražuje veze unutrašnjeg i spoljašnjeg sveta, sličnosti i razlike, kao različite odraze našeg bića. Pokušaćemo da se bolje upoznamo sa tim prostorom u sebi, koji nam zbog sve ubrzanijeg ritma svakodnevice često izmiče. Bavićemo se pitanjem: Koliko sami učestvujemo u stvaranju naše realnosti, a koliko puštamo da nam se stvari dešavaju?

Svrha radionice je povezivanje sa sobom i isključivanje iz svakodnevne rutine kako bi zaronili dublje u svoj unutrašnji prostor mašte, sećanja – “svitaca“ koje smo svi doživeli posebno u detinjstvu. Na taj način menjamo doživljaj sadašnjeg trenutka i možemo otvoriti svoje poglede za različite perspektive u budućnosti. Ovo je način da ponovo stvorimo sopstvenu stvarnost i uživamo u njenom bogatstvu.

Bavićemo se pitanjem: Koliko sami učestvujemo u stvaranju naše realnosti, a koliko puštamo da nam se stvari dešavaju?

Osnovni elementi rada: Kvalitet energije, komunikacija, pokret kao i važnost greške.

Trajanje radionice: 3 termina po 3 sata.
Učešće na radionici je besplatno, broj polaznika je ograničen na ukupno 15.

Prijave do 29. marta i informacije: innerkaleidoscopes@gmail.com

Voditelj radionice: Svetlana Ivanov, glumica i pozorišni pedagog. Godine 2021. osniva Studio Pozorišni Kaleidoskop posle dugogodišnjeg iskustva u savremenom pozorištu (Plavo pozorište, Pod Teatar, Asocijacija Miraž/Teatar Poezija, Asocijacija Aletheia) gde razvija svoj način rada, sa fokusom na kvalitet prisutnosti, elemente igre i mogućnosti improvizacije, kao i povezivanje misaonog, emocionalnog i kreativnog procesa.

Top