VIDEO-GLITCH РАДИОНИЦА: ПРИЈАВИТЕ СЕ!

Радионица ће се одржати током фестивала Алтернативе Филм/Видео, у среду 11. децембра 2019. од 16-20ч, и у четвртак 12. децембра од подне до 20ч у Студију 26 Дома културе Студентски град

Videoglitch је интензивна дводневна радионица дестабилизације и конзервације дигиталног медија иновативним glitch методама, техникама и триковима. Циљ радионице је да пружи основно упориште будућим ауторским истраживањима дигиталног видеа и креацији темељеној на слободном софтверу и кодецима, транскодирању и скриптирању, експериментисању и реинтерпретацији.

Радионица је бесплатна, уз обавезу доношења свог лаптопа (Lin/Win/OSX). Предзнање о дигиталним форматима и софтверу није услов за пријаву.

Водитељи радионице су Дина Караџић и Ведран Глиго, уметници из Загреба.

Радионица ће се одржати током фестивала Алтернативе Филм/Видео, у среду 11. децембра 2019. од 16-20ч, и у четвртак 12. децембра од подне до 20ч у Студију 26 Дома културе Студентски град. Финални радови полазника и полазница радионице биће представљени у суботу 14. децембра, на затварању фестивала.

Број места ограничен на 15. Пријаву у облику кратке напомене шта студирате или чиме се бавите и зашто вас интересује радионица послати до 5. децембра на мејл: milena.mitrovic@dksg.rs 

Top