Библиотека

РАДНО ВРЕМЕ БИБЛИОТЕКЕ:

ПОНЕДЕЉАК - СУБОТА: 8 - 22 h

НЕДЕЉА ЈЕ НЕАРАДНИ ДАН.

КОНТАКТ ТЕЛЕФОН: +381112691442 лок. 400

КОРИШЋЕЊЕ ЧИТАОНИЦЕ ЈЕ МОГУЋЕ ИСКЉУЧИВО УЗ  ЗАКАЗИВАЊЕ ТЕРМИНА ОД 9 ДО 15 ЧАСОВА ПРЕТХОДНОГ РАДНОГ ДАНА НА МЕЈЛ: biblioteka.dksg@gmail.com

ПРВИ ТЕРМИН : 8  - 14:45,  ДРУГИ ТЕРМИН: 15:00 - 21:45 h .

ЧЛАН МОЖЕ ЗАКАЗАТИ ЈЕДАН ТЕРМИН.

УЗ ОБРАЗЛОЖЕЊЕ ЧЛАН МОЖЕ ЗАКАЗАТИ ОБА ТЕРМИНА.

УКОЛИКО ЧЛАН РЕЗЕРВИСАНО МЕСТО НЕ КОРИСТИ ВИШЕ ОД 2-3 САТА ГУБИ ПРАВО НА МЕСТО ТОГ ДАНА И МЕСТО МОЖЕ БИТИ УСТУПЉЕНО ДРУГОМ ЧЛАНУ. ЧЛАН ЈЕ У ОБАВЕЗИ ДА СЕДИ НА МЕСТУ КОЈЕ МУ ЈЕ ДОДЕЉЕНО.

У периоду од 14:45 до 15:00 ћемо проветравати читаонице због чега је пожељно да у том периоду направите паузу и изађете из читаоница.

УКОЛИКО ВАМ ЈЕ ПОТРЕБНО МЕСТО СА ПРИКЉУЧКОМ ЗА СТРУЈУ ПОТРЕБНО ЈЕ ДА ТО НАВЕДЕТЕ ПРИЛИКОМ РЕЗЕРВАЦИЈЕ.

 

Приликом заказивања је потребно навести име, презиме, број чланске карте и жељени термин. Уколико сте нови члан наведите само име и презиме и напишите да ћете се учланити приликом доласка. Свима који су заказали термин и добили место у читаоници ће потврда стићи као одговор на мејл најкасније до 21 час истог дана. Сви корисници који су имали заказани први термин морају напустити Библиотеку до 14:45 часова како би се читаонице проветриле и како би корисницима који су заказали други термин био омогућен улазак. Уколико желите позајмити публикације на исти мејл нам можете послати захтев за коришћење грађе уз навођење: наслова публикације, аутора, године издања, сигнатуре, као и имена и презимена корисника и броја чланске карте са налепнице.

БРОЈ КОРИСНИКА ЈЕ ОГРАНИЧЕН.
Обавезно је ношење маске све време боравка у згради Библиотеке ДКСГ.

ЗА УЧЛАЊЕЊЕ ЈЕ ПОТРЕБНО ДОНЕТИ НА УВИД: ЛИЧНУ КАРТУ,  ИНДЕКС, ПАСОШ (ЗА СТРАНЕ ДРЖАВЉАНЕ)

ЕЛЕКТРОНСКА ПОШТА:
biblioteka@dksg.rs

 

Top