РЕЦИКЛИРАНА МУЗИКА

РАДИОНИЦА СЕ РЕАЛИЗУЈЕ УЗ ПОДРШКУ
СЕКРЕТАРИЈАТА ЗА КУЛТУРУ ГРАДА БЕОГРАДА

Позивамо вас на узбудљиву и едукативну радионицу под називом “Рециклирана музика”! Циљ ове бесплатне радионице је да подигнемо свест о важности рециклаже и истовремено истражимо креативне начине на које можемо користити рециклиране материјале како бисмо стварали музику. Радионица ће бити заокружена концертом. Креативни процесс забележиће режисер Павле Вучковић (Панама) кроз мини документарни филм.

Придружите се искусним менторима: Ана Стругар, Терезија Паликућа и Александар Андрејевић, који ће вас провести кроз ову јединствену радионицу. 

На радионици ћете научити како да претворите различите рециклиране материјале попут лименки, пластичних флаша и папира у музичке инструменте. Ово ће вам омогућити да изградите свој јединствени музички сет користећи материјале који би иначе завршили као отпад.

Кроз практичне вежбе, имаћете прилику да експериментишете са звуком и ритмом користећи ваше рециклиране инструменте. 

"Рециклирана музика" је сјајна прилика да се повежете са другима, размените идеје и створите нешто инспиративно и ново. Без обзира на ваше претходно искуство са музиком или рециклажом, ова радионица је отворена за све, без обзира на узраст.

Придружите нам се на радионици "Рециклирана музика" која ће се одржати од септембра до децембра у Дому културе “Студентски град”.

Молимо вас да се пријавите унапред путем имејл адресе: 

muzika@dksg.rs

Број места је ограничен, зато пожурите и резервишите своје место!

Рециклажа никада није звучала тако добро! Очекујемо вас на радионици “Рециклирана музика” како бисмо заједно створили хармонију из рециклираног материјала. Видимо се!

Top