РАДИОНИЦА СОЛО ПЕВАЊА БРАНИСЛАВЕ ПОДРУМАЦ

Дом културе Студентски град, позива све заинтересоване,старије од 16 година, да се до 12.09.2021. године,  пријаве на аудицију за радионицу соло певања коју ће водити реномирана оперска уметница Бранислава Подрумац www.branislavapodrumac.com   Радионица ће се одржавати два пута недељно у трајању од 45 минута на бази индивидуалних и групних часова почев од 1. октобра 2021. Радионица је бесплатна за средњошколце и активне студенте, основних академских, мастер и докторских студија било ког универзитета. Аудиција ће бити организована 16. 17. и 18. септембра у Студију 26 у Дому културе Студентски град у договору са кандидатима.

Пријаве за радионицу се шаљу на мејл mjuzikl@dksg.rs  и у CC на organizator@dksg.rs  и ivana.mosorinski@gmail.com

У мејлу је неопходно послати основне податке, име и презиме, године, место рођења, контакт телефон као и Факултет/Средња школа

година студија/школе)  као и кратку биографију са мотивационим писмом.

У првом делу аудиције ће се проверавати слух и музикалност. За други део аудиције је неопходно припремити две композиције жанра по избору (оперска арија, стари мајстори, сонг из мјузикла, поп, рок или џез композиција, односно староградска или изворна композиција).

Kомпозиције за други део аудиције по слободном избору кандидата се могу изводити:

-              уз клавирску пратњу и у том случају је неопходно да кандидат  организује сопственог корепетитора

-              уз матрице које је неопходно послати на мејл приликом пријаве

-              А капела

НАПОМЕНА: У обзир се неће узимати пријаве  кандидата који на аудицији буду  конкурисали са реп музиком као и тзв. турбо фолк музиком.

Сви кандидатиће добити распоред полагања аудиције путем мејла до уторка 14.09.2021.

За више информација се можете обратити на тел: 060 3693639 Ивана Мошорински

Top