Отворене пријаве за радионицу еколошког и антрополошког филма

Академски кино клуб/Академски филмски центар ДКСГ позива студенте да се пријаве за учешће на радионици еколошког и антрополошког филма КИНО-ЕКО.

У фокусу другог издања ове радионице биће простори Бачке. 
Радионица КИНО-ЕКО је намењена студентима и представља прилику да се млађа популација информише о битним темама везаним за заштиту животне средине, односно о еколошким проблемима, али и да се упозна са начином живота у подручјима Војводине, односно бачког округа. Теоријски део радионице, на којем ће полазници бити упознати са различитим приступима у области документарног и експерименталног филма, биће одржан од априла до прве половине јула у Дому културе Студентски град, док ће практични део радионице бити одржан у споменутој регији са смештајном локацијом у Малом Иђошу, у другој половини јула. Финална монтажа снимљених материјала, као и пројекција филмова полазника радионице биће организована у Дому културе Студентски град, у току јесени текуће године.
Пријаве ће се примати искључиво електронским путем, а неопходно је да заинтересовани студенти пошаљу своју биографију/CV и мотивационо писмо (до 1.000 карактера са размацима) на мејл адресу kino-eko@dksg.rs, најкасније до 27. марта. Број полазника је ограничен, а сви кандидати биће позвани на разговор. Учешће на радионици КИНО-ЕКО је бесплатно, док је претходно искуство у раду на филму (или видеу) пожељно, али није неопходно као услов за пријаву.

Top