ЛИДЕРСТВО У КОНТЕКСТУ ЛИЧНОГ УСАВРШАВАЊА И ПРОФЕСИОНАЛНЕ КАРИЈЕРЕ

Среда, 20. новембар, 19.00, Мала сала

ЛИДЕРСТВО У КОНТЕКСТУ ЛИЧНОГ УСАВРШАВАЊА И ПРОФЕСИОНАЛНЕ КАРИЈЕРЕ

Предавач: Срђан Динуловић

Leadership and Human factors SME (Subject Matter Expert), Performance and Career Coach

 

Тема овог предвања биће лидерство и лично усавршавање у контексту развоја професионалне каријере. Циљ предавања је преузимање личне одговорности и активне улоге везане за лични и професионални развој. На основу профила публике и интеракције са њом, дотаћи ћемо се стереотипа везаних за каријеру, како у Србији тако и у иностранству. Стални фокус биће на чињеници да је стварно могуће остварити се и лично и професионално, без обзира на околности и полазну тачку.

Предавање је  подељено у пет целина. Уводни део. Глобална панорама у дведесет минута (у овом делу биће речи о трендовима и подацима везаним за садашње и пројекције будућности на глобалном тржишту рада). Лична перспектива (овај сегмент посвећен је студентима и њиховој перцепцији и перспективи везаној за професионални развој и каријеру). Шта сад? (Сегмент везан за алате и активан приступ развоју каријере  и позиционирању на тржишту рада). Q&A (питања и одговори).

Срђан Динуловић, више од 15 година ради са људима на њиховом личном и професионалном усавршавању. Највећи део професионалне каријере провео је као члан Emirates Airline Leadership Training Unit-a, где води тим задужен за контролу квалитета лидершип програма летачког особља. Завршио је дипломске студије Развоја радне снаге и тренинга а затим и мастер студује Развоја људских ресурса и перформанс менаџмента на Universitz of Leicester, UK.  Свој лични и професионални развој наставио је на Harvard Manager Mentor, USA.

 

Top