КОНКУРС ЗА СТУДЕНТСКИ МИМ

06.03 - 20. 03. 2021.

Поводом Дана студената који се у Србији обележава 4. априла, Дом културе Студентски град расписује конкурс за студентски мим!

Ако имате идеју, духовити сте и кроз мим желите да прикажете студентски живот, изазове и ситуације у којима се млади налазе током студија - пошаљите нам свој рад.

Мим (енгл. meme) је интернет феномен, чија је главна одлика да може да га направи свако ко има идеју и прати форму већ постојећих мимова или има оригиналну идеју за мим као одговор на неки други медијски садржај, догађај или појаву. 

Селекциона комисија ће прегледањем пристиглих мимова донети одлуку о радовима који ће бити уврштени за поставку изложбе у форми налепница (стикера), разгледница, видео пројекција на отвореном простору у оквиру Студентског града. Селекциону комисију чиниће админи интернет страница мим садржаја женска посла, џивџан збори и ТВОЈ ДЕЧКО.
Вредноваће се: оригиналност у приступу мим феномену, хумор, релевантност у односу на тему, а сасвим је могуће да ће нас неки од ваших мимова навести да увидимо критеријуме којих још увек нисмо свесни.

Конкурс је отворен за све заинтересоване. Пријаве послати до 20. марта 2021.

Пожељно је послати: jpg или png формат, размере 1x1, 300dpi. Форма прихвата до 5 датотека, величине до 10MB. Биће потребно да се пријавиш на Google налог како би могао/могла да приложиш датотеку.
Пријаве на:   https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeidbaO5uwBZ86wy_G35FYrxoyCvA-AEe2MCl8dXDESuaXhZg/viewform?pli=1

или слањем мејла на joxi.jankov@gmail.com уз попуњени формулар који можете преузети на https://drive.google.com/file/d/1GyKfdtmijE-ymbyO0puVHjl3atHH1uxG/view

Top