КОНКУРС ЗА ОСЛИКАВАЊЕ ЗИДА ЧИТАОНИЦЕ ЗА ГРУПНО УЧЕЊЕ БИБЛИОТЕКЕ ДКСГ

КОНКУРС ЗА ОСЛИКАВАЊЕ ЗИДА ЧИТАОНИЦЕ ЗА ГРУПНО УЧЕЊЕ БИБЛИОТЕКЕ ДКСГ

 

Дом културе „Студентски град“ расписује конкурс за осликавање зида читаонице Библиотеке ДКСГ, која ће бити намењена за групно учење и референсни рад. Читаоница ће бити опремљена мобилијаром за лежернији боравак (лејзибегови, столови и фотеље).

На конкурс се могу пријавити сви заинтересовани студенти уметничких школа и академија који би желели да својим визуелним решењем мурала и његовом реализацијом оплемене овај нови простор Библиотеке Дома културе „Студентски град“. На конкурс се могу пријавити појединици или групе студената. Продукција, која подразумева покривање трошкова материјала и опреме за реализацију мурала, биће обезбеђена од стране Дома културе „Студентски град“.

Предлоге на конкурс можете послати на мејл:  natasa.papic@dksg.rs

Конкурсна документација треба да садржи:

1. ПДФ документ са предлогом визуелног решења мурала и кратку биографију аутора са контакт подацима. Визуелно решење предлога може бити представљено путем скице, фотографије или симулације визуелне представе мурала на зиду у простору.

2. Износ новчаних средстава потребних за реализацију мурала (у односу на количину материјала и опрему која је потребна за продукцију).

Технички цртеж и фотографије зида намењеног за осликавање можете погледати и скинути на следећем линку: https://www.dksg.rs/cir/dogadjaji/

Рок за слање предлога је 15. децембар 2020.

Жири за селекцију пристиглих предлога визуелног решења мурала радиће у саставу:

Наташа Папић, руководилац  Библиотеке ДКСГ

Маида Груден, уредник ликовне редакције ДКСГ

Ивана Радоњић, сарадник ликовне редакције ДКСГ


Резултати Конкурса биће објављени на вебсајту Дома културе „Студентски град“ најкасније до понедељка 21. децембра 2020. године.

Реализација мурала планирана је у периоду: децембар 2020. – јануар 2021.
Top