Радионица: УНУТРАШЊИ КАЛЕИДОСКОП

28. март 17:00 – уводно предавање, Мала сала
30. март - 01. април  2022. 18:00 – 21:00, Kлуб Магистрала „Драган Ве Игњатовић”

Радионица истражује везе унутрашњег и спољашњег света, сличности и разлике, као различите одразе нашег бића. Покушаћемо да се боље упознамо са тим простором у себи, који нам због све убрзанијег ритма свакодневице често измиче. Бавићемо се питањем: Колико сами учествујемо у стварању наше реалности, а колико пуштамо да нам се ствари дешавају?

Сврха радионице је повезивање са собом и искључивање из свакодневне рутине како би заронили дубље у свој унутрашњи простор маште, сећања – “свитаца“ које смо сви доживели посебно у детињству. На тај начин мењамо доживљај садашњег тренутка и можемо отворити своје погледе за различите перспективе у будућности. Ово је начин да поново створимо сопствену стварност и уживамо у њеном богатству.

Бавићемо се питањем: Колико сами учествујемо у стварању наше реалности, а колико пуштамо да нам се ствари дешавају?

Основни елементи рада: Квалитет енергије, комуникација, покрет као и важност грешке.

Трајање радионице: 3 термина по 3 сата.
Учешће на радионици је бесплатно, број полазника је ограничен на укупно 15.

Пријаве до 29. марта и информације: innerkaleidoscopes@gmail.com

Водитељ радионице: Светлана Иванов, глумица и позоришни педагог. Године 2021. оснива Студио Позоришни Калеидоскоп после дугогодишњег искуства у савременом позоришту (Плаво позориште, Под Театар, Асоцијација Мираж/Театар Поезија, Асоцијација Алетхеиа) где развија свој начин рада, са фокусом на квалитет присутности, елементе игре и могућности импровизације, као и повезивање мисаоног, емоционалног и креативног процеса.


Фотографије: Јана Миленковић

Top