Јавна набавка мале вредности 4/14 Остале услуге штампања Дома културе „Студентски град“- дигитална штампа

DANIEL P.A. WALLDER I ARTO POLUS GOSTI AFC DKSG

 

Gosti AFC DKSG iz Engleske Daniel P. A. Wallder i Arto Polus su stigli u Beograd gde će boraviti narednih nedelju dana. U okviru programa Kino Climates oni će beogradskoj publici predstaviti nezavisne filmove iz Njukasla i bioskop Star and Shadow u sredu 27. 11. u 20:00 u Maloj sali DKSG.

 

Kino Climates je evropska mreža nezavisnih bioskopa i distributera koja ima za cilj da promoviše raznovrsne filmske programe i da se brine o očuvanju filmske baštine. Akademski filmski centar DKSG je deo ove mreže, koja okuplja više od trideset evropskih organizacija, od nastanka 2010.  godine u sklopu Roterdamskog filmskog festivala.

The Star and Shadow bioskop je otvoren 2006/2007. godine u starom skladištu koje je služilo za televizijske rekvizite i postao je glavno mesto u Njukaslu za umetničke i nezavisne filmove. U radu bioskopa učestvuju isključivo volonteri, ali takođe i svi koji su zainteresovani da predlože program za prezentaciju. Projekcije filmova su na programu tri puta nedeljno a dva dana u nedelji rezervisana su za muzičke događaje.

 

Top