ЧИТАЈТЕ ТОКОМ ЈУЛА

Хол Библиотеке (15. 7 – 14. 8), Facebook i Instagram

Драги студенти,

Лето је пред вама, време када можете мало да предахнете од обавеза, испита, колоквијума. Уколико сте своје обавезе завршили у планираном року, имаћете више времена за одмор и забаву. Ако вам ипак неке ствари нису ишле на руку, можете напунити батерије како би се боље припремили за предстојећи период.

Неко ће лето провести у граду, неко на селу, планини или мору. Искористите овај период за упознавање нових људи, предела, дружење. Свако има своје виђење идеалног одмора. Ипак, ми вам предлажемо да у своја мала летња задовољства обавезно уврстите и понеку књигу. Књига вам може правити друштво на базену, плажи, реци, као и у башти, парку, стану. У Библиотеци ДКСГ можете пронаћи књиге које вам могу употпунити и улепшати летње дане. Уколико нисте сигурни шта бисте читали обратите се нашим библиотекарима који ће вам помоћи у одабиру, или у претрази нашег онлајн каталога:

https://plus.sr.cobiss.net/opac7/bib/search/simple?db=dksg

У богатом фонду Библиотеке ДКСГ сигурно ћете пронаћи нешто по вашем укусу. Можда вам се допадне нека од књига које препоручујемо.

 

ИЗЛОЖБA КЊИГА:

Хол Библиотеке (15. 7 – 14. 8), Facebook i Instagram

ЧИТАЈТЕ ТОКОМ ЈУЛА

Припремила: Драгица Шишовић, библиотекарка

Top