КОНЦЕРТ ПОЛАЗНИКА РАДИОНИЦЕ БРАНИСЛАВЕ ПОДРУМАЦ

Четвртак, 17. фебруар, 20.00, Велика сала

Наступају: 
Алекса Антић (1999), студент четврте године програма Економија и финансије на Универзитету у Лондону и Универзитету у Београду. Од 2019. године похађа музичку школу „Др Војислав Вучковић“, одсек соло певања. 

Ангелина Гаљевић (2000) од малена воли мјузикле и сања да на сцени пева улогу Кристин из „Фантома из опере“. Своје музичко образовање започела је учећи виолину и клавир. 

Катарина Радоњић (2004) завршила Седму београдску гимназију и нижу музичку школу „Даворин Јенко“ на одсеку за соло певање. 

Марија Алексић (2001) завршила средњу музичку школу „Јосиф Маринковић“, одсек Дизајн звука и соло певање. Током средње школе почела је да се занима за филм и позориште и то јој постаје окупација, те своје даље школовање наставља у Београду на Академији уметности, смер Продукција у уметности и медијима. 

Александра Ковачевић (1991) студенткиња докторских академских студија и асистенткиња на Фармацеутском факултету Универзитета у Београду. Била је редован члан хора у основној школи, средњој школи и током студија (Хор Фармацеутског факултета „Расковник“), са којима је имала већи број концерата. Наступала на Првом гласу Универзитета 2014. и 2015. године. 

Тамара Милошевић (1999) завршила Трећу београдску гимназију и теоретски одсек у СМШ „Ватрослав Лисински“, тренутно четврта година дигиталних уметности на Факултету за медије и комуникације. Свира клавир, виолину, гитару и укулеле и мисли да је музика свуда око нас ако тако одлучимо да гледамо на свет.

На програму су арије из: мјузикла Мачке (енгл. The Cats), Фантом из опере (engl. The Phantom of the Opera), Јадници (франц. Les Misérables), музика из Дизнијевих цртаних филмова...

Улаз слободан

 

Top