20. 3. 2014.| Biblioteka

Sreda 12.3 u 18:00, Četvrtak 13.3 u 18:00, Utorak 18.3 u 18:00, Četvrtak 20.3 u 18:00, radionice za studente 

PRIJAVLJIVANJE ZAVRŠENO! 

PREZI RADIONICE

Prezi je nov i napredan alat za prezentovanje, koji, iako nastao pre samo 4 godine, danas ima više od milion korisnika širom sveta. Omogućava objavljivanje na Internetu, saradnju u realnom vremenu i korišćenje inovativnih tehnika. Dinamičnost predstavljanja tema u Preziju je takva da, ko jednom vidi, ili, još bolje, kreira prezentaciju pomoću Prezija, ne može više da se pomiri sa statičnošću ostalih alata. U osnovnoj verziji Prezi je besplatan za sve, a u naprednijoj za studente i profesore, prema geslu Ideas matter.

Ove godine Prezi je posvetio pažnju Univerzitetu u Beogradu, pa tako ima svog ambasadora na Univerzitetu. Prvi put u Srbiji biće održane radionice Uvod u Prezi i Napravi najbolji Prezi.

Radionice su osmišljene da upoznaju studente i saradnike Univerziteta sa mogućnostima Prezija, kao i da pomognu onima koji ga već koriste da prave bolje Prezi prikaze – prezije.

Za radionice je poželjno da učesnici imaju svoje računare. Svi zainteresovani mogu da se prijave na prezi@spacer.rs. Još korisnih informacija na prezi.com i www.facebook.com/PreziBeograd

Radionice vodi: Nikola Spasojević

PRIJAVLJIVANJE ZAVRŠENO!