MEDITACIJA, KREATIVNOST, MIR

Petak 24. 5. u 20:00, Biblioteka DKSG (čitaonica K) 

Dokumentarni film o predavanjima Dejvida Linča „Meditacija, kreativnost, mir“ će premijerno biti prikazan u Biblioteci Doma kulture Studentski grad (Čitaonica K) u petak 24. maja u 20h.

 

"/> MEDITACIJA, KREATIVNOST, MIR
24. 5. 2013.| Akademski filmski centar

MEDITACIJA, KREATIVNOST, MIR

Petak 24. 5. u 20:00, Biblioteka DKSG (čitaonica K) 

Dokumentarni film o predavanjima Dejvida Linča „Meditacija, kreativnost, mir“ će premijerno biti prikazan u Biblioteci Doma kulture Studentski grad (Čitaonica K) u petak 24. maja u 20h. Nakon projekcije filma oko 21:15, Dejvid Linč će se uključiti putem Skype-a i učestvovati u razgovoru sa prisutnom publikom, koji će moderirati Branko Čičić, Ivona Mitrović i Milan Milosavljević.

 

U periodu od 2007. do 2009. godine američki filmski reditelj Dejvid Linč obišao je 16 zemalja sveta govoreći o meditaciji, kreativnosti i miru. Njegova predavanja zasnovana su na znanju i tehnikama jogina Mahariši Maheša (Maharishi Mahesh Yogi), koji je svetu predstavio Transcendentalnu Meditaciju 1955. godine. Dejvid Linč Fondacija je od kompilacije studentskih snimaka, koja su nastala u toku Linčovih predavanja, napravila dokumentarni film u dužini od 70 minuta, koji će publika imati prilike da vidi. Film ima srpske titlove.

 

Molimo publiku da dođе na vreme, jer će projekcija početi tačno u 20h.Vrste materijala u arhivi: Fotografija Audio snimak

Signature: Ft/05/13 Au/05/13