Представа „ЗЛОЧИН НА КОЗЈЕМ ОСТРВУ"

Понедељак, 4. октобар
20.00, Велика сцена

ЗЛОЧИН НА КОЗЈЕМ ОСТРВУ*
Уго Бети

РЕЖИЈА: Танасије Ћакић 
ДРАМАТУРГИЈА: Софија Димитријевић 

УЛОГЕ: 
АГАТА - Андријана Мећава
ПИЈА - Ана Стевић 
СИЛВИЈА - Кристина Милосављевић 
АНЂЕЛО - Анастасија Стошић 
ЕДУАРДО - Танасије Ћакић ПРОДУКЦИЈА: Анђела Тадић, Софија Гавриловић, Мила Миљковић, Никола Марковић 
КОСТИМ: Јана Петровић, Нина Михас 
СЦЕНОГРАФИЈА: Александра Мећава 
АСИСТЕНТ СЦЕНОГРАФА: Софија Павковић 
МУЗИКА И ДИЗАЈН ЗВУКА: Нађа Фратрић 
ФРИЗУРА И ШМИНКА: Теодора Давидовић 
СЦЕНСКИ ПОКРЕТ: Анисја Гавриловић 

О представи:

„Злочин на козјем острву” је представа која се бави тематиком греха, покајања, лажи и неговања анималних потреба код људи. Одсечене од остатка света, три жене живе у идиличној рутини, која је проткана и изазвана грехом. Појавом идеалног мушкарца на овом усамљеном месту, њихова конструкција реалности креће да се урушава и бивају суочене са својим судбинама.

Поигравањем са жанровима у току представе, проблематизује се схватање греха, како код публике, тако и код наших ликова. Сакрални мотиви, хришћански па и пагански су катализаторска нит овог комада и користе се као средства за истицање проблематичних особина, одлука и ситуација. Сценографија и костими су одабрани да представљају како ове усамљене жене перципирају себе и своју реалност.

У 2021. години смо можда усамљенији него икад до сад, креирамо конструкције и презентације себе које не почивају на нашим аутентичним жељама и бивамо спремни да починимо пређашње незамисливо. Баш попут наше три јунакиње. Овим комадом размаштавамо могућност доласка до среће у овим отуђеним околностима.
 

 Трајање: 70 минута 

*Улаз бесплатан 

Top