Digimedia, pojavio se u prodaji i distribuciji širom sveta preko moskovske etikete R.A.I.G. Izlazak drugog albuma na ploči i disku, pod nazivom "The Lost Art of Twilight", je zakazan za kraj 2012. godine za švajcarsku etiketu MusicBazz i za ruski R.A.I.G.
Par pesama sa novog albuma i ceo prvi album možete poslušati ovde: 
http://soundcloud.com/temple-of-the-smoke 

Intervju: 
http://www.jelentop10.com/vest/152/Temple_of_the_Smoke_Marvin_Marsovac_protiv_planete_Zemlje_.html

 

"/> TEMPLE OF THE SMOKE
6. 11. 2012.| Muzički program

Utorak 6. 11. u 20:00, Velika sala

TEMPLE OF THE SMOKE

 

Zvuk u kojem su postavili temelje svog hrama može se opisati kao uglavnom instrumentalno hodočašće kroz psihodelični, spejs hard rok, a nastavlja se preko ambijent i dron zvučnih talasa u tradiciji kraut/prog roka sedamdesetih godina dubova i elektronske muzike. Inspirisani lokalnom i globalnom politikom, beskrajnim prostranstvima svemira, psihodeličnim fantazmagorijama i vizijama, naučnom fantastikom, filmom i književnošću, Temple of the Smoke svoju viziju pronose naoružani hevi gitarskim rifovima i laboratorijom analognih i digitalnih sintisajzera i efekata.

Tokom svog postojanja, imali su dosta samostalnih i festivalskih nastupa širom Srbije i po inostranstvu (Moskva, Budimpešta, Zagreb, itd.), sa mnogim bendovima iz regiona i širom sveta. Album sa nazivom "...Against Human Race", snimljen u beogradskom studiju Digimedia, pojavio se u prodaji i distribuciji širom sveta preko moskovske etikete R.A.I.G. Izlazak drugog albuma na ploči i disku, pod nazivom "The Lost Art of Twilight", je zakazan za kraj 2012. godine za švajcarsku etiketu MusicBazz i za ruski R.A.I.G.
Par pesama sa novog albuma i ceo prvi album možete poslušati ovde, snimak intervjua Vrste materijala u arhivi: Fotografija, Plakat Audio snimak

Signature: Ft/11/12; A/11/12 Pl/11/12